Op stap

 Kia Ora, zoals ze in Nieuw Zeeland zeggen. Vandaag hebben we onze auto opgehaald op het vliegveld. Weer even wennen om links te rijden en net andersom uit te kijken, maar gelukkig went dat snel. Nadat we inkopen hadden gedaan en onze spullen hadden gepakt, zijn we op weg gegaan naar de Bay of Island. Zo gauw je Auckland uit bent, wordt het een stuk rustiger op de weg. Onderweg prachtige landschappen gezien, veel mooie groene planten en bomen, wit strand, bergen, je komt vanalles tegen. Het begon vanochtend bewolkt, zelfs met een beetje regen, maar uiteindelijk was het 27 graden en zonnig.  Vandaag zelf gekookt in onze motelkamer en nu weer een berichtje.

Boekenlegger op de permalink.

4 Comments

  1. Hoi Pen P,

    Net als bij juliie begint hier de dag ook bewolkt met een beetje miezer alleen zal het hier vandaag niet oplopen tot 27 graden maar de 4 a 5 gaan we zeker wel halen.
    In Uden zijn er veel mensen ziek ( griep virus doet zijn werk). Naja en Roy liggen ook al 2 dagen plat. Meer nieuws uit Uden is er niet echt. Ik hou jullie op de hoogte al is dat verhaal van jullie 100 x leuker om te lezen.
    greetzzzzzzzzzzz

  2. Hoi Priscilla en Perry,
    Afval OW is watching you. Its very nice. have a nice time. Its a great fun here.
    ow/afval

  3. Het klopt heel aardig…..Maar het zonnetje schijnt hier ook hoor!
    Hebben jullie die gestuurd ?Een beetje kunnen jullie wel missen he?Moooi die vergezichten waterval en uitzicht ennn… natuurlijk knappe mensen op de foto….groeten

  4. Waw…. Mooi daar!
    En lekker weer… beetje jaloers hoor.
    Vandaag lijkt het hier herfst, met alles er op en eraan.
    Nu bitterballen halen… is mijn taak voor vanavond.
    groet en geniet ze,
    Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *