Onderweg

Goedemorgen HongKong. Vanochtend om 07.0o uur (00.00 uur Nederlandse tijd) zijn we geland op het vliegveld van HongKong. Het is hier 11 graden en zonnig. Na een vliegreis van 11 uur waarin we spelletjes hebben gedaan, films gekeken, geslapen (ik wel in ieder geval), gekletst, cadeautjes uitgepakt en gedineerd en ontbeten te hebben, zijn we bijna op de helft van de reis. Nu zitten we in de traveller lounge (die we erg moeilijk konden vinden) even bij te komen. Vanmiddag om half 4 vliegen we weer verder naar Auckland (dan zitten we nog 13 uur in het vliegtuig en komen we ’s ochtends om half 8 aan).

 

 

Boekenlegger op de permalink.

One Comment

  1. Ik dacht gisteren nog dat ik even binnen moest lopen bij je Priscilla, om te vragen wanneer jullie precies zouden vertrekken. Zitten jullie al in Hong Kong! Ik ben er af en toe niet helemaal bij… ;-). Bij deze dan alsnog geweldige weken toegewenst!
    Als ´t goed is zitten jullie op dit moment alweer een tijd in het vliegtuig. Hopelijk komen jullie niet al te “gaar” aan en kunnen jullie vanaf de eerste minuut 100% genieten van Nieuw-Zeeland.
    Hetty (en de rest van de fam. van Lemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *